Over mij

Over mij

Met Hart voor Voeding – van grond tot mond wil ik zoveel mogelijk mensen (kinderen) enthousiast maken voor ecologisch moestuinieren en het verwerken van de groenten in lekker vegetarisch eten.

Zorgen voor een gezonde bodem, waar gezonde groenten, fruit, kruiden en bloemen in kunnen groeien. Dat vind ik belangrijk. Ecologisch, met de natuur meewerken…
Maar vooral vind ik het heel leuk om er mee bezig te zijn en me steeds weer te verwonderen hoe een klein zaadje kan uitgroeien tot een prachtige en smakelijke plant!

En het houdt niet op in de tuin: wat is er leuker dan met zelf geoogste groenten in de keuken aan de slag te gaan en er met smaak van te eten!

Klaske Montizaan (1959), natuurvoedingskundige met eigen bedrijf Hart voor Voeding in Voorburg, met nadruk op educatie en kookworkshops van grond tot mond. Sinds 2006.

  • Lesgever voeding en moestuinieren voor Velt (Vereniging voor ecologisch leven en tuinieren). Sinds 2019.
  • Vrijwilliger bij Stadstuin Rusthout in Leidschendam als moestuinier, begeleider van het minimoestuinieren, tuincoördinator en keukenprinses. Sinds 2013.
  • En niet te vergeten partner, moeder en hoeder van 3 kipjes. De scepter zwaaiend in eigen keuken en (moes)tuin.
  • Ooit opgeleid tot en werkzaam als bestuurskundige.
Menu